Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Για να `φυσάει` το φορτηγό σου !

Για να `φυσάει` το φορτηγό σου !

2.256 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην επιχείρηση Aphrodites` Trucks θα βρείτε μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλο το φάσμα του εξοπλισμού του φορτηγού αυτοκινήτου. Με κύριο γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων και εμπορευμάτων . Μη χάσετε τις προσφορές στο e-shop!

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Η ατομική επιχείρηση Αφροδίτη Καλογεροπούλου - Aphrodites` Trucks ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2018. Έχοντας εξ αρχής ως γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων και εμπορευμάτων της καθώς και την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, γρήγορα στράφηκε στην εξειδίκευση στο αξεσουάρ του φορτηγού αυτοκινήτου.

Κοινοποίησέ το »

Η γκάμα των προϊόντων τους καλύπτει όλο το φάσμα του εξοπλισμού του φορτηγού αυτοκινήτου και συνεχώς επεκτείνεται.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πελάτες τους για την στήριξη, την αγάπη και την προτίμηση τους, το Aphrodites` Trucks  δημιούργησε τον δικό της ηλεκτρονικό ιστότοπο για την άμεση δική σας προσωπική εξυπηρέτηση.

Με στόχο λοιπόν την περιποίηση, στο φορτηγό σας παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, ηλεκτρικών ειδών και καλυμμάτων για όλα τα μοντέλα των φορτηγών.

Το Aphrodites` Trucks  είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σας και για να εξυπηρετήσουν κάθε είδους ανάγκη που αφορά τα φορτηγά σας.

Ακολουθήστε τους στο facebook και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς της εταιρείας  Aphrodites` Trucks !!


Στο Aphrodites` Trucks θα βρείτε προϊόντα για:


APHRODITES` TRUCKS
Καλέστε:  
2155552980
Δείτε:   www.aphroditestrucks.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/afr.kalogeropoulou

 

Κοινοποίησέ το »